Home


Persoonlijk leiderschap als rode draad

BaanBreekend is het trainings- en adviesbureau van Hilda van de Bree. Vanuit haar professionaliteit en levenswijsheid richt zij zich op zingeving in organisaties. Omdat leiders een belangrijk voorbeeld zijn, vormt leiderschap de rode draad in haar werk. BaanBreekend ontwikkelt vooral incompany trajecten op maat. Daarnaast kun je terecht voor drie open trainingen, waarvan een zich specifiek richt op vrouwelijke leiders.

In 2005 heeft Hilda haar bureau opgericht omdat ze graag wil werken vanuit haar eigen visie en waarden. Balans tussen hoofd en hart staat daarin centraal. Daarin werkt ze samen met het Nederlands Instituut voor Management en Leiderschap (NIML.nl/) omdat doelgroep, visie en waarden naadloos op elkaar aansluiten.


Heb je een vraag of wil je verder kennismaken? Vul het formulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Persoonlijk leiderschap voor vrouwen

6-daagse open leiderschapstraining voor vrouwen


Feminiene waarden in leiderschap zijn een middel om zingeving en zakelijkheid met elkaar in balans te brengen. Vrouwelijke leiders hebben hierin van nature een voorsprong. In deze 6-daagse training onderzoek je je eigenheid als vrouwelijke leider en het verschil dat je daarmee kunt maken in de organisatie waar je werkt.


Voor wie

Deze training is bestemd voor jou als je:

  • Op zoek ben naar effectief leiderschap in een masculiene omgeving
  • Je leiderschap (meer) in overeenstemming wilt brengen met je vrouw-zijn
  • Behoefte hebt aan het delen van inspiratie en inzichten over leiderschap met andere vrouwen


Inhoud en Resultaten

De kern van deze training gaat over hoe je masculiene en feminiene leiderschapskwaliteiten effectief kunt gebruiken. We werken met verschillende leiderschapsmodellen, visualisatie, rollenspel, fysieke werkvormen en een godinnenspel. We ervaren en delen.

Effect van deze training is dat je een betere balans hebt gevonden in de manier waarop jij vanuit hoofd en hart leiding kunt geven, aan jezelf en anderen.


Praktisch

De training bestaat uit 6 losse dagen van 09.30-17.00 uur verspreid over 8 maanden en gaat door bij minimaal 6 en maximaal 9 deelnemers.

In een individueel intakegesprek brengen we samen je situatie en wensen in kaart. De training vindt plaats op een locatie in of rond Utrecht.


Investering

De investering voor dit traject bedraagt € 1.695,-. Dit is inclusief intakegesprek, locatiekosten, reiskosten en alle materialen; exclusief BTW.