Home


Loopbaantraject

Ook de loopbaantrajecten van BaanBreekend kenmerken zich door een persoonlijke aanpak en praktijkgerichte werkwijze die samen zorgen voor duurzaam resultaat. Waar liggen je talenten, waar krijg je energie van en hoe kun je je loopbaan daadwerkelijk verder vorm geven? Je bent welkom voor nieuwe inspiratie of inzichten. Hilda werkt daarbij vanuit haar eigen jarenlange ervaring met loopbaantrajecten. Ook als het gaat om het herstellen van je energiebalans en vitaliteit kun je terecht. Gebaseerd op jouw specifieke situatie gebruiken we een diversiteit aan werkvormen en onderzoeken we mogelijkheden en keuzes.Hieronder kun je een vraag achterlaten of je belangstelling kenbaar maken voor een vrijblijvend intakegesprek voor een coachingtraject.

'Take a BREEK'

Zijn wie je bent, doen wat je wilt

individueel loopbaantraject


De keuzes en mogelijkheden lijken tegenwoordig oneindig: je kunt alles worden wat je wilt! Is dat zo? Wat maakt het dan zo lastig om dat te bepalen? Hoe bereik je wat je wilt? Hoe maak je keuzes en waar loop je dan tegenaan?


Voor wie

Voor iedereen die om wat voor reden en op welke manier dan ook vastloopt in zijn of haar leven, functie of loopbaan.


Inhoud en Resultaten

We richten ons eerst op hoe je leiding geeft aan jezelf, waar je in gelooft, waar je voor staat: jouw persoonlijk leiderschap. Daarna onderzoeken we de bijbehorende mogelijkheden in de buitenwereld.

We werken op het niveau van zowel intuitie als handelen. Mogelijke werkvormen: biografie, levenslijn, kernkwadrant, mindmap, energiemeter, vitaliteitsplan, maskers en rollen, cirkel van invloed, macht en onmacht in interactie.

Afhankelijk van jouw vraag heb je na dit traject:

  • Meer bewustzijn op je toegevoegde waarde voor anderen
  • Hernieuwd inzicht in je persoonlijke waarden, (onbewuste) drijfveren of ambitie
  • Effectievere persoonlijke uitstraling en overtuigingskracht
  • Concrete handvatten voor directe en respectvolle communicatie


Werkwijze

Een coaching traject start met een vrijblijvend intakegesprek om je wensen te bespreken en te bekijken of het ‘klopt en klikt’. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het coaching traject bestaat vervolgens uit minimaal vier gesprekken van 1,5 uur.


Praktisch

De locatie en data worden na akkoord in onderling overleg vastgesteld.


Investering

De investering van een coaching traject is afhankelijk van het aantal gesprekken en vindt in overleg plaats. Het bedrag is altijd inclusief een vrijblijvend intakegesprek, een aantal coaching gesprekken van 2 uur en locatiekosten. Exclusief BTW en eventuele reiskosten.