Home


Wie ben ik?


Opdrachtgevers omschrijven me vaak als een krachtig, open en betrokken mens. Eigenzinnig, ondernemend en integer. Ik beschouw mezelf als iemand die op een no nonsens manier mensen bewust maakt. Ik spiegel, denk buiten bestaande paden en verbind. Ook blijf ik een onverbeterlijke idealist met een uitgesproken visie op hoe teamwork beter kan. Ik heb een relatie, woon met veel plezier in Utrecht en mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden, het voeren van een goed gesprek, yoga en dansimprovisatie.


Wat is mijn missie?

Al vanaf 2005 is mijn missie het bijdragen aan een gezonde balans tussen zingeving en zakelijkheid in organisaties en teams. Om die reden ben ik dat jaar als trainer/coach gaan werken. Gaandeweg ontdekte ik dat mijn toegevoegde waarde vooral ligt in de rol van gespreksbegeleider en teamcoach. In situaties waarin belangentegenstellingen, ongewenste patronen of conflicten spelen, ben ik op mijn best.


Van huis uit

Als oudste en enige dochter heb ik in mijn gezin van herkomst BaanBreekend werk verricht. Daarin heb ik mijn eigen plek en pad moeten ontdekken. Van huis uit heb ik waarden als ondernemerschap en doorzettingsvermogen mee gekregen. Dat het belangrijk is om iets voor een ander te betekenen, speelt ook een belangrijke rol in mijn werk en leven.


“The pursuit of truth and beauty is a sphere of activity in which we are permitted to remain children all our lives.”

— Albert Einstein

Wat zijn mijn kernwaarden?

De kernwaarden waar ik in geloof, zijn gevormd door mijn eigen overtuigingen en levenservaring.


Verbinding

Verbinding betekent voor mij het tegenovergestelde van onverschilligheid. Met elkaar in gesprek gaan en blijven is een randvoorwaarde voor samenwerking. Hoe kun je in verbinding zijn met jezelf en tegelijk de ander ontmoeten? Hoe verbind je je drijfveren aan je werk, hoe zit het met de verbinding met je leidinggevende en collega’s?


Gelijkwaardigheid

Los van verschillen in karakter, opleiding, waarden, opvattingen en rollen geloof ik in gelijkwaardigheid. Geen mens is meer of minder waard dan een ander. In mijn werk vertaalt zich dat in gedeelde verantwoordelijkheid waarbij ieder een duidelijke, eigen rol heeft.


Diversiteit

Diversiteit staat voor mij voor het accepteren, omarmen en vieren van de verschillen tussen mensen. Dat klinkt simpel maar is een uitdaging in elke situatie waarin mensen samenwerken. In de werksituatie betekent dit respect voor andere standpunten en daarover met elkaar in gesprek blijven.